Oppgaver tildelt i planleggere

Når oppgavene er tildelt gjennom planleggeren vil du se elevenes progresjon, svar og resultater i "Aktuell time". Denne finner du i toppen av innholdsmenyen på venstre side hvor det står “Aktuell time”. Innholdsmenyen finner du under “Undervisning” i toppmenyen av kurset ditt.

Oppgaver som ikke er tildelt gjennom planleggeren

Hvis elevene ikke har fått oppgavene tildelt gjennom planleggeren finner du oversikten på følgende måte:

• Gå til "Undervisning" i toppmenyen.
  • Gå inn på leksjonen hvor du ønsker å se oppgavene som er løst.
  • Velg "Vis resultater" i oppgavemodulen.

Som standard vil du se en oversikt over oppgavene og hva hver enkelt elev har svart. Vil du heller se hvilke oppgaver i denne leksjonen hver elev har jobbet med, kan du bytte over til elevoversikt ved å trykke på knappen markert på bilde nedenfor.

Er du usikker på hvilken leksjon eleven har jobbet i, kan du gå inn på "Rapporter" i toppmenyen, trykke på den aktuelle elever og gå videre til “Tidslinje”. Her vil du få en kronologisk oversikt over hva eleven har gjort i Campus.