Det kan være nyttig å se nøyaktig hvordan læreverket ser ut for elevene dine. Slik kan du, med få klikk, se Campus som elev:

Ved å bruke funksjonen "Elevvisning" kan du se Campus med elevenes brukergrensesnitt.

Du har da mulighet til å jobbe i oppgavesettet, se videoforelesninger og orientere deg i læreverket.

Hvordan bytte til elevvisning:

• Trykk på navnet ditt oppe i høyre hjørne.
  • Velg "Elevvisning" i nedtrekksmenyen.
  • Meld deg inn i ett eller flere kurs med kurskoden*, slik som elevene dine gjør.

* Skroll ned til bilde 3 hvis du er usikker på hvor man finner kurskoden.

Du avslutter elevvisning fra nedtrekksmenyen ved å trykke på navnet ditt oppe i høyre hjørne.

Bilde 1:

Bilde 2:

Hvordan finne kurskoden:

- Gå inn i kurset gjennom lærervisning.

- Velg elever som vist i bilde 3.

Bilde 3:

Video: