Før man kan slette en klasse må alle kurs tilknyttet klassen slettes først.

Det viktig at man sjekker at kurset ikke innheolder prøver eller planlagt arbeid som man er redd for å miste.

Hvordan slette et kurs:

• Gå til "Klasser" fra toppmenyen inne i Campus.
  • Velg klassen du ønsker å slette tilknyttet kurs
  • Gå inn i kurset og trykk på tannhjulet oppe til høyre på siden (se vedlagt bilde 1).
  • Skroll ned og velg "Slett kurs"*

*Før du sletter kurset er det viktig at man sjekker at kurset ikke innheolder prøver eller planlagt arbeid som man er redd for å miste.

Hvordan slette en klasse uten kurs tilknyttet:

• Gå til "Klasser" fra toppmenyen inne i Campus.
  • Velg klassen du ønsker å slette.
  • Inne på klassen skal du kunne se et tannhjul på omtrent samme sted som i kursene.
  • Trykk på tannhjulet, skroll ned og velg "Slett klasse"*

* Det er kun eier av klassen som kan slette en klasse.

Bilde 1 - Tannhjul inne på et kurs

Bilde 2 - Slette en klasse uten kurs tilknyttet