I Campus kan den enkelte bruker (elev eller lærer) velge å få teksting på videoer i Campus.

Hvordan aktivere teksting på videoforelesningene:

• Trykk på navnet ditt oppe til høyre etter å logget inn i Campus (bilde.1)
  • Velg "Innstillinger" fra nedtrekksmenyen (bilde.1).
  • Trykk på knappen til høyre for "Undertekster" slik at den blir på (bilde.2).

Nå skal tekst være synlig når du ser på en videoforelesning i din bruker i alle Campus Matte-kurs.

Bilde 2 - Når veksleknappen er blå betyr det at alle videoer i din bruker er tekstet.