Denne artikkelen gjelder for deg som er registrert som administrator i Campus og har tilgang til "Min skole".

Inne på "Min skole" i Campus kan du som administrator se klasser med aktive lisenser, hvilke elever som er registrert på en valgt klasse, og hvilke elever som benytter lisenser.

Oversikten får du på følgende måte:

• Velg "Min skole" i toppmenyen.
  • Velg "Klasser" i menyen under.

Her vil du se hvilke kurs som har aktive lisenser, hvor mange kurs som er knyttet til klassen, hvor mange elever som er påmeldt, og hvem som har opprettet klassen.

For mer informasjon kan du trykke deg videre inn på en spesifikk klasse. Her vil du finne følgende informasjon:

• Hvilke lærere som har tilgang til klassen.

• Hvilken lærer som er eier av klassen.

• Hvilke lisenser som er i bruk i klassen.

• Hvilke elever som er påmeldt i klassen.

Som administrator har du også mulighet til å stenge tilgang til lisenskategorien og/eller fjerne enkeltelever fra en klasse. Dette gjør du ved å trykke på tannhjulet (sirklet med rødt) bak lisenskategorien eller eleven.

Aktive lisenser i klassen