Denne artikkelen gjelder for deg som er registrert som administrator i Campus og har tilgang til "Min skole".

Som administrator i Campus kan du opprette kontoer med tilknytning til skolen din for elever, lærere, vikarer eller studenter som ikke kan benytte Feide til å logge inn.

• Velg "Min skole" i toppmenyen i Campus.

• Velg "Elev" eller "Lærer" avhengig av hvilken type konto du ønsker å opprette.

• Trykk på "Opprett elev uten Feide” eller “Opprett lærer uten Feide", og fyll ut feltene som kommer frem.

Eier av konto vil selv kunne velge eget passord så snart han eller hun er innlogget.