Oppgavesamlingen består av varierte oppgaver, inkludert oppgaver med bildestøtte, tekstoppgaver, flervalgsoppgaver, utfyllingsoppgaver og åpne oppgaver. Oppgavene er nivådifferensierte og stiller ulike kognitive krav til elevene - fra grønne oppgaver, som er på et grunnleggende nivå, via røde på et solid nivå, til sorte oppgaver med høye kognitive krav.

• Velg "Undervisning" fra toppmenyen i kurset.
  • Velg den leksjonen du ønsker å se oppgaver fra.
  • Trykk så på "Vis oppgaver" i oppgavemodulen.

For å dele ut oppgaver til elevene dine bruker du planleggeren.