Med Campus kan du gi tilpasset innhold til ulike elever eller grupper i klassen. Slik gjør du det:

Hvordan opprette utvalg/gruppe gjennom planleggeren:

• Gå inn på planlegger fra toppmenyen.
  • Trykk på Grupper (se skjermbilde under).
  • Her kan du opprette en midlertidig gruppe fra din klasse ved å trykke på "Nytt utvalg".
  • Legg så til de elevene du ønsker skal være i utvalget. Hvis du ønsker å gjøre utvalget til en permanent gruppe, kryss av for "Lagre dette utvalget som ny gruppe".
  • Nå kan du gi oppgaver og videoforelesninger til enkeltelever og/eller grupper med planleggeren.

For å endre eller lage nye permanente grupper gå til “Grupper” i toppmenyen.

Kan eleven se hvilke utvalg/grupper hen er med i?

Nei, eleven ser kun hva som er gitt i arbeid og har ikke innsyn i hvorvidt eleven er med i en gruppe/utvalg eller hva navnet er.

Bilde:

Video: